Literair Zeist slide-1

Activiteiten

Activiteiten
Multiculturele Verhalentafel
Datum: donderdag 28 september 2017
Locatie: Bibliotheek Idea Zeist
Tijd: 09:30 uur
Kosten: gratis

De eerste verhalentafels vonden op 10, 17 en 24 november 2016 plaats in Bibliotheek Idea Zeist en waren een groot succes! Daarom heeft de serie een vervolg gekregen in het voorjaar.. En staat er een derde serie gepland voor het najaar.
Met gemiddeld bijna 20 'oude' en 'nieuwe' Zeistenaren rond de tafel werden aan de hand van thema's kleine persoonlijke dingen gedeeld.

Wat is de Multiculturele Verhalentafel?
Met tien mensen rond de tafel word je door een begeleider uitgenodigd aan de hand van thema’s kleine persoonlijke dingen te delen. Kleine dingen die ons mens maken en waar vaak iets moois over verteld kan worden! Denk aan iets vertellen over je naam, een dierbare ontmoeting, of het spreken van een nieuwe taal.

Wie kunnen er aan meedoen?
We hopen dat aan deze tafel een kleurrijke mix van oude en nieuwe Zeistenaars aanschuift! Bijvoorbeeld taalmaatjes met hun taalmaatje (met basiskennis van het Nederlands), of iemand die al lang in Zeist woont en iemand kent die hier nog niet zo lang woont. Je kunt je natuurlijk ook individueel opgeven.

Wie begeleidt de Multiculturele Verhalentafel?
De verhalentafel wordt begeleid door verhalenverteller en trainer Esther Kornalijnslijper.

Wanneer?
Najaar: 28 september, 5,12, 26 oktober en 2 november 2017
Tijd: donderdagochtend  van 9.30 uur (inloop) tot 11.30 uur.

Meedoen?
Wil je meedoen, bijvoorbeeld met je taalmaatje, aan de Multiculturele Verhalentafel. Geef je dan op via taalhuiszeist@ideacultuur.nl
Deelname is gratis.

Waar?

Bibliotheek Idea Zeist, Markt 1

Hier vindt u een filmpje van de Mutliculturele Verhalentafel