Literair Zeist slide-1

Kinderboekenfeest

Het Kinderboekenfeest vindt altijd plaats op een zondag in de Kinderboekenweek in Theater Figi.
Dit jaar op 8 oktober. Het thema is dit jaar Bij mij thuis. 

Wat lees jij thuis? En hou je van boeken met plaatjes of juist niet? Ontmoet bekende kinderboekenschrijvers en illustratoren, en geniet van de voorstelling ‘Thuis voor de buis’ tijdens het Kinderboekenfeest in Zeist!

Op het feest komen de volgende kinderboekenschrijvers: Ilona de Lange (Miljonairskind), Kevin Hassing (Mus en Kapitein Kwaadbaard), Mark Haayema (Muk), Marte Jongbloed & Natascha Stenvert (Vinnie & Flos), Rudi Jonker (Chaos United) en Sophie Pluim (Het huisje zonder heks).
Geniet ook van de theatervoorstelling ‘Thuis voor de buis’ van Theater Dondersteen.

Thuis voor de buis

Meneer B. heeft een weekje vakantie en zit heerlijk thuis voor de tv. Hij heeft zijn oude spelcomputer van zolder gehaald en is vastbesloten om de hele week met gamen door te brengen. Maar dat valt niet mee, gamen met je moeder op je nek! Zij vindt dat er al meer dan genoeg te doen is in de echte wereld – het gras moet gemaaid, het huis moet worden opgeruimd en de wc schoongemaakt.
Als Meneer B. door een stroomstoring toch gedwongen wordt om zelf in actie te komen en de tv te repareren, komt hij onverwacht in zijn favoriete game terecht. Dan blijkt al snel dat de digitale wereld niet alleen maar leuke kanten kent. Niemand zet je eten klaar, niemand geeft je een knuffel. Maar hoe moet hij nou terug naar huis?
Een analoge theatervoorstelling in en over de digitale wereld, met veel humor vertolkt door Martijn Donders

Kijk voor het hele programma op de website van Kinderboekenfeestzeist.nl

Aanvangstijd: 12:00 uur of 14:00 uur.
Wil jij er zeker van zijn dat je jouw favoriete schrijver kunt ontmoeten tijdens het Kinderboekenfeest? Kijk dan op de agendapagina van Figi  welk ticket je precies moet halen!

Het Kinderboekenfeest is een gezamenlijk initiatief van: Stichting Boek & Theater Zeist i.s.m. Hotel Theater Figi, Bibliotheek KunstenHuis Idea, Gemeente Zeist, Boekhandel Kramer & van Doorn en Literair Zeist..