Literatuurquiz

Literatuurquiz
Literatuurquiz gaat niet door!
Datum: dinsdag 13 oktober 2020
Locatie: Bibliotheek Idea Zeist
Tijd: 19:30 - 22:00 uur uur
Kosten: Gratis

Helaas hebben we maandag 12 oktober moeten besluiten de Literatuurquiz te annuleren i.v.m. de omstandigheden rondom het coronavirus!

Literatuurquiz

Test uw literaire kennis. Drie rondes met vragen over bekende schrijvers en hun boeken en over Zeister literatuur. De quizmasters maken hierbij gretig gebruik van filmpjes en geluidsfragmenten.
De vragen zijn van gemiddeld niveau, u hoeft geen kenner te zijn om deel te kunnen nemen. Elke nieuwe ronde start met een toelichting op de antwoorden van de vragen uit de voorgaande ronde.

Zowel teams, van bijv. leeskringen, als individuele deelnemers kunnen zich inschrijven.
Individuele deelnemers worden op de avond zelf ingedeeld in teams van max. vier personen.

Wél nieuwsgierig, maar liever (nog) niet meedoen? De Literatuurquiz is dit jaar  in verband met de coronaregels te volgen via een livestream op YouTube. U kunt zich hiervoor van te voren aanmelden: info@literairzeist.nl.

Prijzen

Voor de drie beste teams worden pakketten met mooie boeken beschikbaar gesteld door Boekhandel Kramer & Van Doorn, Groenveld Boeken uit Zeist en Boekhandel Jacques Baas uit Driebergen.
Teams van beroepslezers (boekhandels, bibliotheken) strijden om de eer en een wisseltrofee. Teams die drie achtereenvolgende jaren de eerste prijs hebben gewonnen, doen daarna mee met de teams van beroepslezers. 

Presentatie

Merel Jansen en Frank Heinen wilden na hun studie Nederlands iets speels, lichts en vrolijks maken rondom boeken, schrijvers en dichters.
Dat resulteerde in de onderhoudende en vrolijk makende literaire quiz. waarmee zij inmiddels al jaren met veel succes door Nederland toeren.

Plaats: Bibliotheek Idea Zeist
Aanvang
: 19.30 uur; inloop vanaf 19.00 uur
Aanmelden:
vooraf aanmelden als quizdeelnemer is noodzakelijk: klik op de knop rechtsboven deze pagina of stuur een e-mail