Wereldwijd Vertelcafé Zeist

Wereldwijd Vertelcafé Zeist
Verteldiner met Niels Brandaan
Datum: 07-10-2023
Locatie: Lokaal Victoria, 1e Dorpsstraat 7 in Zeist
Tijd: 07:00 uur
Kosten: € 55,00 (incl. een drie drankenarrangement)

Uniek Verteldiner met Niels Brandaan

De Werkgroep Zeist Vertelt organiseert met succes voor de vijfde keer het ‘Verteldiner Zeist’ als een ode aan het vertellen.

Tijdens een heerlijk drie-gangen-diner vertelt Niels Brandaan tussen de gangen door zijn prachtige en inspirerende verhalen, Verhalen die betoveren en verbinden.

Het complete arrangement bevat:

Verhalen door Niels Brandaan tussen voor- en hoofdgerecht en hoofd- en nagerecht; welkom (amuse) en afsluiting (nachtzoen) door Werkgroep Zeist Vertelt, een Lokaal Victoria 3-gangen-diner (vis, vlees, vegetarisch) en een 3-dranken-arrangement.

Niels Brandaan: een echte vertelkunstenaar

Niels Brandaan Cotterink is een vertelkunstenaar in heel zijn wezen. Al van jongs af aan vertelt hij verhalen en houdt Niels zich bezig met het onderzoeken van de kunde en de kunst van het vertellen en verbeelden. Hij vraagt zich voortdurend af hoe verhalen zich willen laten vertellen. Daarnaast streeft hij altijd naar verbinding met het publiek.

Als geen ander weet Niels met vertelkunst de verbeelding te prikkelen. Verschillende disciplines plaatst hij hiervoor bewust tegenover, naast of door elkaar.

Naast het maken van voorstellingen en het schrijven van verhalen, gedichten en liedteksten werkt Niels als freelance regisseur en biedt hij theatermakers, verhalenvertellers, docenten en particulieren cursussen aan.

Als acteur werkte hij bij gerenommeerde theatergezelschappen zoals Huis a/d Amstel, Toneelgroep Drang, Theater Malpertuis (be), Publiekstheater Gent (be), Theatergroep Blau Hynder en Locatietheatergroep Dogtroep.

Het werk van Niels Brandaan Cotterink is net zo veelzijdig als de verhalen die hij vertelt; Het is gelaagd, speels en doorgaans filosofisch getint. Het toeval is daarbij altijd een welkome gast.

In veel voorstellingen combineert Niels Brandaan de vertelling met één of meerdere kunstdisciplines. Doelbewust plaatst hij de verschillende disciplines door, naast en over elkaar of worden ze door hem juist van elkaar geïsoleerd.

Datum: zaterdag 7 oktober 2023
Locatie: Lokaal Victoria, 1e Dorpsstraat 7 in Zeist
Aanvang: 19.00 uur
Kosten: 55,--
Aanmelden via de website van CultuurZeist